Clinic Intermediate niveau 2

We horen het vaak: Ondanks enkele jaren aan oefening blijf je twijfelen of je wel de goede houding aanneemt in een bepaalde bocht, of je vraagt je af waarom sommige rijders dat steile wortelpad wél feilloos afrijden. Herken je je hierin? Lees dan even verder! Tijdens de Intermediate clinic nemen we de voornaamste MTB-rijtechnieken stap voor stap uitgebreid onder de loep en gaan daarbij graag in op specifieke aandachtspunten of vragen van jou als deelnemer. Uitleg, observatie en oefening wisselen elkaar af in een ongedwongen sfeer.We zoeken passend terrein op om de verschillende rijtechnieken in de praktijk te oefenen. We leggen relatief weinig afstand af, maar rijden in de middag wel een langere route. Doordat onze instructeurs allen een breed georiënteerde achtergrond hebben in mountainbiking, durven we te stellen dat deze dag voor iedereen een uitdaging zal bieden. De clinic start om 10:30u en eindigt omstreeks 16:00u. Op het startpunt bij ROCCA zijn kleedkamers, douches en lockers aanwezig. Wij ontvangen u met koffie of thee, en tijdens de pauze is er uiteraard voor iedereen echte Limburgse vlaai!

 

FACTS 
Locatie
Start- en eindpunt is activiteitencentrum ROCCA in het plaatsje Gulpen, centraal gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. Op slechts 15 minuten van Maastricht vind je hier een schitterende omgeving met volop mogelijkheden voor mountainbikers!

Doelgroep
De MTB-clinic Intermediate is bestemd voor de mountainbiker met enige ervaring (bijvoorbeeld 1-2 jaar) en een goede basisconditie.

Prijzen
- Individueel: € 65,- p.p.
- Groep tot en met 8 personen: € 349,-
- Groep met 9 of meer personen: € 499,-.

Bij de prijs inbegrepen:
- Clinic
- Gebruik kleedruimte, douches en lockers
- Ontvangst met koffie of thee
- Vlaai en consumptie tussen de middag

Niet inbegrepen:
- Lunch (zelf meenemen of tijdens middagpauze te verkrijgen)
- Huurfiets (zie hieronder)

Fiets en uitrusting
Gebruik van uw eigen fiets is bij deze activiteit zondermeer aan te raden. U leert uw eigen fiets kennen, kunt eventueel instellingen direct aanpassen en u hoeft niet te wennen aan een 'vreemde' fiets. Als u toch een huurfiets wenst, neem dan vooraf contact met ons op.


Data 2010:
individuele inschrijvings data volgen.

Data voor groepsreserveringen op aanvraag.

 Wenst u meer informatie of wilt u reserveren, klik dan hier.