Fiets huren

Wij verhuren topklasse mountainbikes en (electro)fietsen...

Fietsen-in-limburg.nl is officieel Cycle Center-partner en daar zijn we trots op. Want onze huurfietsen zijn subliem. Ze verkeren altijd in nieuwe staat en fietsen als de beste. Bovendien zorgen we ervoor, dat stuur en zadel precies zo worden afgesteld als u dat wilt. Een Cycle Center huurfiets is fietsen op maat!

Ronduit uniek

Fietsen-in-limburg.nl heeft niet alleen een super-de-luxe GIANT mountainbike met 27 versnellingen en geveerde voorvork, maar ook een comfortabele hybridefiets met geveerde voorvork en 8 naafversellingen om probleemloos door de heuvels te fietsen. Bovendien hebben we de unieke Groenfiets: een zeer comfortabele fiets met elektronische trapondersteuning en 8 versnellingen. Hiermee heeft u altijd de ‘wind in de rug' en zijn de Limburgse heuvels met plezier te ‘bedwingen'. Kijk snel op de beschrijvingen van de modellen en maak uw keuze. Fietsen-in-limburg maakt van fietsen een feest.

Wat een gemak!

Er is altijd wat aarzeling om een fiets te huren. Bijna iedereen heeft er ééntje thuis staan. Hup achterop de trekhaak of op de imperiaal en... Nou ja, wel goed vastbinden hoor en hoe zit het met de beschadiging. En wat denkt u van het extra benzineverbruik? Met uw fiets achter op de trekhaak gebruikt uw auto 20-30% meer benzine. Dat is niet niks. Nu wordt huren ineens wel erg voordelig.

Kijk op modellen en tarieven voor meer informatie, modellen en prijzen!

Openingstijden verhuur locatie Gulpen

zaterdag / zondag / maandag       09.00-18.00 uur
dinsdag / woensdag / donderdag   09.00-22.30 uur
vrijdag                                        09.00-21.00 uur