Groenfietsen

Groenfietsen – met gemak door het Limburgs landschap

 

Zuid-Limburg is een waar paradijs.... Een stukje buitenland in Nederland. Het idyllische “vijfsterrenlandschap”, met haar rijke tradities en Bourgondische charme. Het Heuvelland leeft!

 

Ontdek dit schitterend landschap zelfstandig of laat u leiden door onze Groene Gids. Hij geeft tekst en uitleg over de rijwielen en zal u leiden naar de mooiste plekjes zodat u kunt genieten op een manier die de natuur- en cultuur géén schade toebrengt en recht doet aan ons kleinschalige landschap met haar vele bijzondere, unieke en historische details.

 

Fietsen met de elektrische fiets gaat zoals vertrouwd, maar dan wél heerlijk licht. De kracht die u op de pedalen zet wordt door de geruisloze aandrijving van de fiets verdubbeld. De fiets is immers uitgerust met een accu en een elektrisch hulpmotortje. Hierdoor bedwingt u heuvels en afstanden met gemak. Dankzij Groenfietsen wordt fietsen in Limburg een genot, voor iedereen. Heel eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. U hoeft zelf praktisch niets te doen om de elektrische ondersteuning te bedienen: de 'slimme' Groenfiets werkt automatisch. U rijdt ermee weg zoals met iedere andere fiets.

 

Elektrisch fietsen is fijn, want fietsen door het heuvelachtige Zuid-Limburg wordt hierdoor een stuk aantrekkelijker. Met een stralende lach rijdt u door de Limburgse heuvels!

 

De elektrische fiets heeft het uiterlijk van een normale fiets, doordat de accu's zijn weggewerkt onder de handige fietstassen. In deze fietstassen en op de bagagedragers kunt u bovendien uw bagage meenemen. Veilig en heerlijk comfortabel met een luxe zadel, lage opstap, geveerde voorvork en speciale antilekbanden.

 

 

Groenfietsen is klimaatneutraal!
Duurzaam genieten, milieubewust recreëren:
"Groenfietsen voor een beter klimaat"
Het toeristisch project Groenfietsen.nl is door Hier.nu bekroond tot 'klimaatheld'